De mens beweegt en beweging is belangrijk voor de mens. Een verstoorde beweging is een primaire indicatie voor behandeling. Beïnvloeding van het menselijk bewegingsstelsel vormt daarom een belangrijk onderdeel van onze gezondheidszorg, zowel in de preventieve, curatieve als in de palliatieve zorg.

Met een intense passie voor bewegen ontwikkelt Enraf-Nonius al meer dan 80 jaar producten voor de bewegingsdeskundige. Enraf-Nonius is wereldmarktleider op het gebied van fysiotherapie en revalidatie. Vanuit een lange historie is Enraf-Nonius gegroeid naar een gewaardeerde leverancier van producten voor behandeling van aandoeningen van het bewegingsapparaat en van systemen ter verbetering van de levenskwaliteit.

De passieve behandelvormen hebben een belangrijke plaats in het behandeltraject van veel aandoeningen van het houdings- en bewegingsapparaat. Enraf-Nonius heeft hierin een lange traditie en een uitgebreid assortiment. De actieve behandelvormen worden echter steeds belangrijker. Enraf-Nonius speelt hierop in met een assortiment dat aansluit op de wensen van haar gebruikers. Speciaal voor die gebruikers ontwikkelt Enraf-Nonius de middelen die een effectieve behandeling mogelijk maken en die de inzetbaarheid van de producten optimaliseert.

Copyright © 2019. All Rights Reserved.