Algemeen

EN-Track update 6.30.0 is vrij gegeven. Deze versie heeft support voor de nieuwe EN-Motion en bevat de nieuwe clienten archief functie. De volledige versie van deze uitgave is tevens geschikt voor windows 7 t/m windows 10, 32bit en 64bit.
Tevens zijn er enkele probleempjes opgelost die in versie 6.29.x naar boven kwamen.

In de download sectie kunt u deze update ophalen en via de history lijst kunt u de aanpassingen bekijken

Tot EN-Track versie 6.29 was het noodzakelijk om jaarlijks een nieuwe licentiecode aan te vragen. Tot februari 2014 verleende Enraf-Nonius deze hernieuwde licentiecode aan alle gebruikers - ook gebruikers van EN-Track versies ouder dan 6.29.

Vanaf februari 2014 verlenen wij uitsluitend en alleen nog een licentiecode aan gebuikers van versie 6.29 of hoger. Deze licentiecode hoeft dan niet meer jaarlijks ge-update te worden maar is een levenlang geldig.

Doet u een nieuwe installatie van versie 6.29 of hoger, vraag dan uw licentiecode aan door middel van het licentiecode-aanvraag-formulier (klik hier>>).

Heeft u een oudere versie (6.28 of lager) en wilt u uw jaarlijkse hernieuwingscode aanvragen, doe dan eerst een softwareupdate naar versie 6.29 en vraag dan pas de licentiecode aan door middel van het licentiecode-aanvraag-formulier (klik hier>>).

LET OP. Stuur geen aanvragen meer in voor een jaarlijkse update van een oudere EN-Track versie. UPDATE UW EN-Track EERST en vraag dan pas de licentiecode aan door middel van het licentiecode-aanvraag-formulier (klik hier>>).
Vanaf versie 6.30 is de installatie en het EN-Track programma zelf, volledig Windows 10 compatible. Zowel met de 32bit als met de 64bit versies.
Hiervoor heeft U wel de volledige installatie CD van deze versie nodig.

Om zolang mogelijk met uw Polar borstbanden te werken is het van belang er zuinig mee om te gaan. Om te voorkomen dat de batterij in de zender snel leegraakt is het van belang (omwille van de hygiëne) deze niet gezamenlijk in een bak met water en ontsmettingsmiddel te leggen.

Het blijkt namelijk dat het water geleidt waardoor de banden blijven zenden en zeer snel leeg raken.

Een kritisch element in de gegevensoverdracht van de computer naar de apparatuur is de chipcard. Na verloop van tijd kan, door intensief gebruik, de chipcard beschadigen, waardoor informatie niet meer betrouwbaar wordt overgebracht.

Vervang daarom na een halfjaar deze chipcards voor een nieuwe set.

Handig om te gebruiken wanneer u exact wilt weten wie er in een geselecteerde periode getraind hebben. Dit om bijvoorbeeld het separaat bijhouden van lijstjes te voorkomen.

Wanneer u reeds een aantal trainingen heeft uitgevoerd is het mogelijk om snel een nieuwe test uit te voeren. Gebruik hiervoor in het Oefenindicatiescherm, het tabblad training. Ga nu naar de button "Maak Intake Kaart". Alle oefeningen worden nu als test gezien. Het systeem maakt gebruik van de laatste uitgevoerde test, zodat de klant snel zijn nieuwe 1 RM kan bepalen.

Om snel gebruik te kunnen maken van de laatst uitgevoerde testen is het mogelijk om met één druk op de knop de komende trainingen te voorzien van de meest recente testgegegevens.

Ga, nadat u getest heeft, naar een nieuwe reeds klaarstaande training, dubbelklik en het trainingsscherm springt open. Onderaan de Oefeningenlijst voor Training staat een gele button. Wanneer u deze aanklikt zullen alle klaarstaande oefeningen voorzien worden van de laatste testgegevens.

Deze aanpassing vindt plaats als percentage van het verschil tussen de voorlaatste test en de laatste test.

Door een "zware PC-crash" of na het installeren van conflicterende programma's kan het voorkomen dat de database dusdanig corrupt raakt dat EN-Track niet meer kan doorstarten. Om EN-Track met een "lege" database op te laten starten, doe het volgende:

Alleen de databasebestanden weghalen en vervolgens de backup terug zetten:
Verplaats alle bestanden en sub-directories uit de databasefolder naar een andere folder (bv C:\Oude database\ die je aan moet maken). De standaard databaselocatie is C:\Program Files\Enraf-Nonius\EN-Track v6\database).
Vervolgens start je EN-Track op. Er wordt dan lege databasebestanden aangemaakt.
Dan zet je de backup terug, menu: Extra -> Database -> Zet reserve-kopy terug

Als EN-Track niet meer opstart zonder foutmeldingen na de 1e stap dan de-installeer je EN-Track eerst om vervolgens EN-track weer te installeren.

De mens beweegt en beweging is belangrijk voor de mens. Een verstoorde beweging is een primaire indicatie voor behandeling. Beïnvloeding van het menselijk bewegingsstelsel vormt daarom een belangrijk onderdeel van onze gezondheidszorg, zowel in de preventieve, curatieve als in de palliatieve zorg.

Met een intense passie voor bewegen ontwikkelt Enraf-Nonius al meer dan 80 jaar producten voor de bewegingsdeskundige. Enraf-Nonius is wereldmarktleider op het gebied van fysiotherapie en revalidatie. Vanuit een lange historie is Enraf-Nonius gegroeid naar een gewaardeerde leverancier van producten voor behandeling van aandoeningen van het bewegingsapparaat en van systemen ter verbetering van de levenskwaliteit.

De passieve behandelvormen hebben een belangrijke plaats in het behandeltraject van veel aandoeningen van het houdings- en bewegingsapparaat. Enraf-Nonius heeft hierin een lange traditie en een uitgebreid assortiment. De actieve behandelvormen worden echter steeds belangrijker. Enraf-Nonius speelt hierop in met een assortiment dat aansluit op de wensen van haar gebruikers. Speciaal voor die gebruikers ontwikkelt Enraf-Nonius de middelen die een effectieve behandeling mogelijk maken en die de inzetbaarheid van de producten optimaliseert.

Copyright © 2018. All Rights Reserved.